Hej

Vilken fin dag det har varit idag <3
Jag älskar verkligen hösten när solen skiner, så vackert!

Åkte till Gråbo idag. Först till min kompis Annas familj. Hennes systrar var hemma så jag och Leia kom in en stund och fikade och sen fick vi present från Norge. Jättemycket blöjor! Det är nämligen väldigt mycket billigare med blöjor där. Tack så mycket! Det går ju åt :)

Med vagnen fullastad med blöjor promenerade jag hem till mamma, pappa, syskonen och alla djuren. Felicia och hennes pojkvän Markus mötte mig på vägen. Hade skoskav så det tog lite tid att promenera, men Leia låg och sov så sött i vagnen.
Skönt att komma ut lite på landet, åker inte så ofta till Gråbo, tar sån tid med bussen speciellt när man ska hem och är trött. Men Markus var så snäll och körde hem mig och Leia. Han och Felicia åkte först hem till mig och Jonas och hämtade bilbarnstolen ( tar typ 30 min ) Sen åkte han tillbaka till gråbo hämtade mig och Leia och körde hem oss :) Han gillar att köra bil och så är han väldigt snäll :). Dom stannade och kollade på parlamentet och käkade lite och sen åkte dom hem till Gråbo igen. Så himla snällt! Tack :)



Markus


Tilda


Så vackert <3


Jag och Felicia


<3


<3


Morfar Magnus och Leia


Tiger och Leia


Bea

En dag på stan

Har varit en sån fin dag, till skillnad från i går. Jag och Jonas skulle upp och städa i morse (inte så roligt) men det blev ju såklart inte av! Nej... och sen skulle Jonas till jobbet. Så jag och Leia åkte in till stan och träffade Ea och Sara på fröken Olsson. Det var så kul att träffa dom. Vi fikade och dom hade jättemycket fina nyheter :)

Sen promenerade jag och Leia hem till min mormor och Armando. Fick god mat, fisk och potatis..mmmm! Sen tittade Yngve förbi, min gammelmorbror. Han hade med sig sin hund och hennes två hundvalpar, bara några dagar gamla..så söta!

Nu ska jag sova...är så trött!

Ea och Sara


<3


Jag och Leia


Armando och Leia


Trött...Jag Leia och mormor


Yngve


Valp :)


Träffade på Alma när jag var på väg hem



Natti natti

Bara vara...

Gick upp kl 7 i morse och det var mörkt ju! Det är inte klokt vad det går fort. Kallt också! Kändes som det bara hände över en natt. Ja ja. Måste köpa mig en riktigt varm och go vinterjacka, tänker inte frysa denna vintern! Kanske skulle ta och skaffa mig en overall :D.

Har iallafall haft en härlig och rolig dag med min lilla familj <3 Känns som det är mer sällan jag och Jonas får dom där stunderna tillsammans, där vi bara pratar om allt möjligt och skrattar tillsammans och bara är <3










RSS 2.0